You are here
Home > Featured > Filmul de la miezul noptii: Rapirea

Filmul de la miezul noptii: Rapirea

Ultimul film de marti noaptea este unul din sectiunea Supernova

rapt

Rapirea / Rapt (Franta / Belgia 2009, r. Lucas Belvalux, 2h 05 min).
Stanislas Graff (Yvan Attal) este un om important. Detine controlul complet asupra multinationalei pe care o conduce si asupra familiei sale. Faima si averea il fac tinta perfecta pentru o rapire.

O recompensa imensa este ceruta pentru eliberarea sa, dar politia si familia nu se pun de acord asupra a ceea ce e de facut.

Graff, a carui viata secreta e dezvaluita treptat de presa, nu este omul care se pretindea a fi. Adevarata fata a sa este descoperita de jurnalistii de scandal: jocuri de noroc, amante si datorii.

rapt2

Dupa 60 de zile grele de captivitate, ajunge la o intelegere cu rapitorii. Eliberat, el trebuie sa infrunte resentimentele celor dragi, care i-au descoperit adevarata fata in media.

Filmul a fost nominalizat la 4 Premii Cesar in 2009: pentru cel mai bun film francez, cel mai bun actor actor (Yvan Attal), cea mai buna actrita intr-un rol secundar (Anne Consigny) si cel mai bun regizor (Lucas Belvaux).

Fiind difuzat la o ora foarte inaintata, filmul m-a stors de forte indeosebi datorita lungimii lui (peste 2 ore) care nu prea se justifica.

Actorii joaca bine (de unde si nominalizarile), dar subiectul este tratat destul de simplist de catre regizor si nu ajungi sa tii foarte tare la personajele de pe ecran.

rapt3

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top