You are here
Home > Featured > Diseara ne vedem la MNAC: incepe Kinofest 2010!

Diseara ne vedem la MNAC: incepe Kinofest 2010!

Hai diseara la festivalul de film digital Kinofest! Proiectiile incep la 17:00 si se termina la miezul noptii, si asta in fiecare seara, de azi pana duminica inclusiv.

In urmatoarele 5 seri, organizatorii te astepta la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana, Calea 13 Septembrie, in Palatul Parlamentului, etajul 4) cu 195 de scurt metraje digitale (inscrise in festival in cele 3 competitii: fictiune, animatie si micro-filme), concerte Toulouse Lautrec si Backstage Hero, proiectii interactive si demo-uri hi-tech.

Diseara la 19:30 va avea loc deschiderea oficiala a festivalului, cu un show special de muzica si proiectii interactive. Avand ca design sonor muzica celor de la Freqax, un proiect care reuneste mai multe stiluri muzicale, proiectiile interactive oferite de Evolve Media iti vor permite sa controlezi imaginile si filmele proiectate.

La 20:00, vor fi prezentate cele 27 de filme inscrise in competitia paralela de scurt metraje Avon Movie for Life. Cat de bine ilustreaza ele mesajul campaniei pentru sanatatea sanilor, „A promite inseamna a face. Promite sa mergi la control” vei putea decide diseara, intrucat filmele vor fi votate live de profesionisti si de public, iar apoi online, pana pe 28 noiembrie. Creatiile sunt disponibile si online, la adresa: www.thecreator.ro/avon/inscrieri.

Gasesti programul Kinofest pe http://www.kinofest.com/ sau ai Ghidul Festivalului pe CineFan.

Pe durata Kinofest, bilete sunt disponibile la locatie, la Muzeul National de Arta Contemporana, etajul 4, intre 17:00 si 24:00.

Biletul pentru o zi de Kinofest costa 20 Lei. 

Hai!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top