You are here
Home > Featured > De vineri pe ecrane: Doua 3D-uri – Megamind si Narnia

De vineri pe ecrane: Doua 3D-uri – Megamind si Narnia

Pentru saptamana aceasta avem doua filme de fictiune, animatia Megamind si partea a treia din cronicile Narniei.

Megamind este povestea unui villain, care este convins ca destinul lui este ca el sa devina cel mai rau si antipatic supererou al tuturor timpurilor. Concurentul lui direct este nimeni altul decat… Metro Man, care, ati ghicit, este personajul pozitiv. Videochat.

Bineinteles ca din poveste nu putea lipsi personajul feminin, Roxanne Ritchie, o reporterita bagacioasa, care este aprig disputata de cei doi eroi.

Din distribuitie fac parte Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill si Ben Stiller. Regia este semnata de Tom McGrath, iar scenariul apartine lui Alan J. Schooolcraft si Brent Simons.

In The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader / Cronicile din Narnia: Calatorie pe Mare cu Zori-de-Zi ne intalnim cu Lucy, Edmund si Eustace, care, manati de curiozitate dar si destin, fac o noua incursiune (speram si ultima) pe taramul magic al Narniei.

Impreuna cu Regele Caspian (fost print) se vor imbarca pe corabia The Dawn Treader, fapt care va duce la o noua serie de aventuri fantastice, unde fireste ca binele trebuie sa invinga cu orice pret.

Distributia este in mare parte aceeasi ca si la partile anterioare, iar regia apartine lui Michael Apted, regizor care prin intermediul acestui film, isi face debutul in lumea Narniei.

Dintre cele doua filme va recomand in mod special Megamind, mai multe detalii despre aceasta productie veti putea citi de maine pe site-ul CineFan.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top