You are here
Home > CineFan.ro > De azi, un nou CineFan.ro!

De azi, un nou CineFan.ro!

De azi, CineFan.ro arata altfel. Am incercat sa-l facem mai accesibil, mai bine structurat, mai integrat cu retelele de socializare. Acesta este doar inceputul, un prim facelift care sa ne permita in viitorul apropiat sa integram si mai mult continut, in ceea ce deja este cea mai completa baza de date de filme a unui site de cinema independent din Romania.

Cu promisiunea ca lunile urmatoare vor aduce alte multe imbuntatatiri, iata o scurta trecere in revista a modificarilor cele mai importante.

cinefannew1

Pe prima pagina, avem un meniu Flash, asa cum ii sta bine oricarui site, pentru a scoate in evidenta noutatile importante.

cinefannew2

Premierele saptaminii sint acum mai bine structurate, si au link-uri directe catre detalii, trailere, program cinema etc.

cinefannew3
Acum puteti vedea mult mai usor ce trailere si poze am adaugat pe site, chiar de pe homepage.
cinefannew4
Tot pe homepage, am integrat si blog-ul
stire
Integrarea cu Facebook, Twitter, Yahoo se vede cel mai bine la stiri: acestea pot fi postate direct pe site-urile respective
cinefannew5
Probabil cele mai multe schimbari s-au facut la pagina de film, care a fost reorganizata din temelii
cinefannew7
Acum, meniul filmului e complet nou si mult mai bine organizat – tot in meniu puteti gasi si un „sneak peak” al unora din viitoarele imbunatatiri de pe site 😉
cinefannew8
Cifrele de box-office sint integrate acum si in paginile fiecarui film
poze
Pozele nu se mai deschid ca pina acum intr-o pagina noua, ci intr-un „viewer” modern

Sintem constienti ca nu e perfect, insa consideram ca e un mare pas inainte pentru micutul nostru site, unul din multii care vor urma. Nu ezitati sa ne scrieti pentru sugestii / comentarii / pareri / critici – puteti incepe chiar cu niste comentarii la aceasta stire, in care sa ne spuneti ce credeti despre noul CineFan.ro.

One thought on “De azi, un nou CineFan.ro!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top