You are here
Home > Featured > De azi pe ecrane: viitor post-apocaliptic, doua comedii usoare, si o animatie 3D in 2D

De azi pe ecrane: viitor post-apocaliptic, doua comedii usoare, si o animatie 3D in 2D

Dupa succesul absolut obtinut de No Country for Old Men, scriitorul Cormac McCarthy revine in centrul atentiei. Ecranizarea romanului sau The Road, pentru care a castigat Premiul Pullitzer in 2007, ruleaza de azi pe ecranele din Romania. Filmul, in regia lui John Hillcoat, este extrem de fidel materialului sursa, prezentand in imagini post-apocaliptice superbe drumul pe care un tata si fiul sau il parcurg printr-o pustietate deprimanta si periculoasa. Filmul se bazeaza enorm pe imagine si atmosfera, dar si pe jocul lui Viggo Mortensen si al pustiului Kodi Smit-McPhee, si este un must-watch pentru toti cei ce doresc o drama impresionanta si spectaculoasa vizual.

The Road ruleaza de azi in mai multe cinematografe din Bucuresti, si va recomand din suflet sa nu-l ratati.

VEZI TRAILERUL AICI

road2

Pentru cei dornici de comedii usoare, dar reusite, oferta e foarte interesanta, doua astfel de filme avind premiera azi.

In primul rand, Hot Tub Time Machine, o comedie tembela, comparata de unii cu The Hangover, in care „mahmureala” este si mai profunda, protagonistii trezindu-se transportati in timp, in anii 80. De remarcat aparitia in acest film a actorului roman Sebastian Stan (cunoscut din serialul Gossip Girl).

Filmul ruleaza de azi la Bucuresti, Cluj, Timisoara, Bacau si Oradea.

VEZI TRAILER AICI

hottubtime5

A doua comedie a saptaminii este She’s Out of My League, in care Jay Baruchel incearca sa se descurce intr-o relatie in care nu prea crede ca are ce cauta, cu o fata super-hot, Alice Eve. Filmul aminteste pe alocuri de comediile lui Judd Apatow, insa, fata de acestea, ii lipseste acel element de exagerare. Glumele obscene si limbajul colorat sint insa la datorie.

Filmul ruleaza de azi la Bucuresti, Cluj, Timisoara, Bacau si Pitesti.

VEZI TRAILERUL AICI

soml2

Amatorii de animatii Disney pot vedea de azi un film ce trebuia sa iasa pe marile ecrane inca din ianuarie, The Princess and the Frog. Realizatorii au preferat sa pastreze stilul de animatie traditionala cu care Disney obisnuise in deceniile trecute, desi, in SUA, filmul a fost lansat in 3D. La noi insa, proiectiile vor fi – toate – in 2D, atat dublate cat si subtitrate.

Filmul ruleaza de azi la Bucuresti, Cluj, Timisoara, Bacau, Constanta, Iasi si Pitesti.

VEZI TRAILERUL AICI

pf7


Pentru programul cinema complet al saptaminii, dati click aici.

One thought on “De azi pe ecrane: viitor post-apocaliptic, doua comedii usoare, si o animatie 3D in 2D

  1. No Country for Old Men e un film bun.Si-a meritat pe deplin premiile. In schimb The Road nu m-a impresionat cu nimic. E foarte plitisitor, nu prea explica ce s-a intamplat de s-a ajuns la canibalism si la toate celelalte nenorociri. Are un substrat cat de cat, dar per total m-a dezamagit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top