You are here
Home > Featured > De azi pe ecrane: un Smith fals, Lennon pusti, dragoni si film de Oscar

De azi pe ecrane: un Smith fals, Lennon pusti, dragoni si film de Oscar

Noul film al lui Kevin Smith, Cop Out, intra de azi pe ecranele din Romania. Comedia, cu Bruce Willis si Tracy Morgan (Tracy Jordan din senzationalul 30 Rock), este primul film al lui Smith care de fapt nu e al lui Smith. Un film de studio, pentru care KS a fost doar un simplu angajat, si caruia ii lipseste cu desavirsire stilul inconfundabil al regizorului – insa nu si obscenitatile. Ceea ce surprinde cu desavirsire este decizia producatorilor de a nu profita de numele regizorului, care, fara indoiala, are un following de invidiat – trailerele Cop Out nu amintesc absolut nimic de Kevin Smith. Cu toate astea, desi nu a fost un mare succes in State (unde a strans pana acum aproape 40 milioane de dolari), Cop Out a devenit cel mai profitabil film al carierei lui Smith.

Cop Out intra de azi in cinematografe din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Pitesti si Bacau.

VEZI TRAILERELE AICI

cop

Tot de azi, puteti vedea pe ecrane si doua filme britanice. Primul se numeste An Education, o drama cu Peter Sarsgaard si Carey Mulligan, cu un CV destul de atragator: 3 nominalizari la Oscar, una la Globurile de Aur, selectie in competitia de la Sundance, plus Premiul Publicului la acelasi festival. Nu am vazut inca filmul – dar, conform sinopsisului, este vorba despre povestea unei tinere londoneze din anii 60, si cum viata ei e schimbata de sorirea in cartier a unui playboy de doua ori mai in varsta ca ea.

An Education intra de azi pe ecrane in Bucuresti si Cluj.

VEZI TRAILERUL AICI

aneducation

Nowhere Boy – tradus in romaneste astfel incit sa inteleaga toata lumea ca este vorba despre John Lennon – putea fi despre oricine altcineva. Daca te astepti la muzica, trebuie sa stii ca tot inceputul carierei marelui Lennon este doar in plan secundar. Filmul se ocupa mai degraba cu problemele familiale ale viitorului artist, ceea ce-l transforma intr-o drama destul de banala, ce beneficiaza insa de niste prestatii actoricesti de exceptie, in frunte cu Aaron Johnson, care-l joaca sclipitor pe Lennon (si pe care il vei vedea in aprilie in viitorul blockbuster Kick-Ass).

Poti vedea Nowhere Boy, de azi, la Bucuresti si Cluj.

VEZI TRAILERUL AICI

nowhereboy

In fine, amatorii de animatii 3D au cu ce se delecta saptamina asta: noua animatie Dreamworks, How to Train Your Dragon, intra pe ecrane, asa cum trebuie – adica subtitrat si dublat, ba mai mult, in premiera mondiala, chiar mai devreme ca SUA, unde filmul va ajunge abia vinerea viitoare.

Poti sa inveti sa antrenezi dragoni, de azi, la Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea, Pitesti si Bacau.

VEZI TRAILERUL AICI

dragon

Pentru programul cinema complet, dati click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top