You are here
Home > Featured > De azi pe ecrane: un nou action cu Matt Damon, plus „noul” Woody Allen

De azi pe ecrane: un nou action cu Matt Damon, plus „noul” Woody Allen

Nu prea avem ce sa va recomandam in noua saptamina cinematografica de la noi – desi 4 filme se lanseaza azi pe ecrane. Cel mai decent pare, fara indoiala, Green Zone-ul lui Paul Greengrass, o noua infuzie de actiune cu Matt Damon in rol principal. Insa, desi parerea generala exprimata de cronicarii americani este destul de buna, filmul pare departe de anterioarele realizari ale lui Greengrass, in frunte cu filmele Bourne si United 93.

Asadar, din lipsa de altceva, Green Zone este recomandarea saptaminii, si il puteti vedea incepind de azi la Bucuresti, Cluj, Timisoara, Bacau si Pitesti.

VEZI TRAILERUL AICI

gz1

Cu o intirziere considerabila, azi iese pe ecranele noastre si noul film al lui Woody Allen, Whatever Works, lansat vara trecuta in SUA. Spre deosebire de filmele anterioare ale lui Allen, acesta nu doar ca a fost lansat intr-un numar limitat de cinematografe, dar nici macar nu si-a facut premiera la un festival important, debutind la micutul Tribeca. Semnele, asadar, nu sint deloc bune pentru aceasta comedie in care rolul principal e jucat de Larry David, un individ pe cit de amuzant in show-ul sau Curb Your Enthusiasm, pe atit de lipsit de talent ca actor.

Daca totusi sinteti dispusi sa-i dati o sansa, o puteti face de azi, la Bucuresti, Cluj si Timisoara.

VEZI TRAILERUL AICI

whateverw6

Fanii – deloc putini – ai serialelor NBC The Office si 30 Rock au un motiv intemeiat sa isi programeze un drum la cinema zilele astea. Azi s-a lansat, in premiera mondiala, Date Night, o comedie romantica de actiune ce pare sa evite prejudecatile acestui gen, si sa fie un film chiar decent. Un mare merit il are probabil carisma celor doua staruri, Steve Carell si Tina Fey, pentru prima oara impreuna pe ecran.

Date Night e de azi la Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi si Bacau.

VEZI TRAILERUL AICI

DATE NIGHT

Am lasat la urma duda saptaminii, noua voma cinematografica semnata Sergiu Nicolaescu, Poker. De parca ultimele sale catastrofe nu au fost de ajuns, regizorul o da pe comedie, si se pare ca – din nou – o da in bara. Primele cronici ale filmului sint exact asa cum ma asteptam: extrem de negative, Poker fiind un nou pas fals al unui regizor ce n-a mai facut un film cit de cit decent de ani de zile.

Cum nu va pot recomanda sa contribuiti la succesul acestui film, prefer sa ma opresc aici, fara trailer sau alte detalii.

Pentru programul cinema complet al saptaminii, dati click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top