You are here
Home > Featured > De azi pe ecrane: TRON: Legacy, Life as We Know It si Partir

De azi pe ecrane: TRON: Legacy, Life as We Know It si Partir

Aceasta saptamana cinematografica se anunta a fi una foarte interesanta. Spun asta deoarece in sfarsit avem premiera mult asteptatului TRON: Legacy / TRON: Mostenirea.

Actiunea filmului se petrece la o distanta de 28 de ani fata de prima parte, unde Sam Flynn, fiul geniului Kevin Flynn, intra intr-o aventura extraordinara in incedibila lume virtuala, lume in care tatal sau a ramas prins vreme de 21 de ani.

In film, alaturi de Jeff Bridges, ii veti putea revedea pe Garrett Hedlund, Michael Sheen dar si pe frumoasa Olivia Wilde. Consider acest film a fi nu numai atractia saptamanii, dar si a sfarsitului de an.

Life as We Know It / Viata, asa cum e ea, este comedia romantica a saptamanii. In film ii avem pe Josh Duhamel si Katherine Heigl, care formeaza un cuplu aflat la inceput de drum, si care in urma unor circumstante nefericite vor ajunge sa creasca fetita unor prieteni comuni.

Acest lucru nu va face decat sa ii apropie pe cei doi si tot o data sa ii faca sa descopere bucuria si satisfactia de a creste un copil. Este un film mai mult pentru “ea” dar la care obligatoriu va merge si “el” :-). Nu va speriati, caci nu este un film prea rau.

Daca mai sus am vorbit de un cuplu in care planeaza iubirea, am sa va spun ca urmeaza sa vorbim despre unul care se destrama.

Acest film nefericit (sau nu) se numeste Partir / Ruptura, film in care avem exemplul perfect de casnicie aflata in deriva, ba mai mult unde “ea” este atrasa intr-o relatie extraconjugala si asta se intampla bineinteles din cauza sotului, care o neglijeaza aproape in totalitate.

Hmmmm… oare al catelea film este de genul asta!? Eu unul m-am saturat… insa sunt sigur ca exista printre voi amatori ai genului si carora le urez vizionare placuta!

Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top