You are here
Home > Featured > De azi pe ecrane: primul film romanesc bun al anului, plus Antichrist

De azi pe ecrane: primul film romanesc bun al anului, plus Antichrist

Doar 3 premiere saptamina aceasta pe marile ecrane din Romania, insa doua dintre ele chiar merita sa va faceti drum spre cinematografe.

Direct de la Berlinale, unde a castigat Marele Premiu al Juriului pentru cel mai bun film (al doilea premiu al festivalului, dupa Ursul de Aur), Eu cand vreau sa fluier, fluier este prima revelatie a anului din cinematografia romaneasca. Debutul in lung-metraj al lui Florin Serban este impresionant, laude venind atat de la Variety sau  Screen Daily, cat si de la colegul nostru Sebastian.

Filmul ruleaza de azi in mai multe cinematografe din Bucuresti, precum si la Cluj si Iasi.

VEZI TRAILERUL AICI

fluier7

Nu exista niciun dubiu, Antichrist este cel mai controversat film al anului 2009. Filmul lui Lars von Trier va rula pe ecranele noastre in toata splendoarea lui necenzurata – adica cu scene de sex explicit, violenta, auto-mutilare sexuala. Probabil deja stiati toate astea. Ceea ce insa nu prea se spune despre Antichrist, in acele articole prea preocupate de socul produs de scenele tari, este ca filmul chiar are o poveste coerenta si interesanta, doua personaje excelent construite si memorabil jucate de Willem Defoe si – mai ales – Charlotte Gainsbourg, o imagine absolut impresionanta marca Anthony Dod Mantle, si un motiv pentru toata nebunia. La final, totul are sens, violenta nefiind deloc gratuita, asa cum s-au grabit s-o proclame cei prea slabi de inger.

Antichrist ruleaza de azi la Cinema City si Hollywood Multiplex, din Bucuresti.

VEZI TRAILERUL AICI

ac3

Cea de-a treia si cea mai nesemnificativa premiera a saptaminii este filmul care probabil va obtine si cele mai multe incasari la box-office: The Bounty Hunter, o comedie de actiune cu Gerard Butler si Jennifer Aniston prostindu-se intr-o mare de clisee si incompetenta, intr-un film considerat aproape unanim extrem de prost.

Daca nici macar aceste cronici nu va vor impiedica sa vreti sa vedeti acest film, o puteti face de azi, la aproape toate cinematografele din Bucuresti, precum si in Bacau, Cluj, Iasi, Pitesti si Timisoara. Eu va recomand, totusi, sa nu o faceti.

VEZI TRAILERUL AICI

bh6

Pentru programul cinema complet al saptaminii, dati click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top