You are here
Home > CineFan.ro > De azi pe ecrane: Kick-Ass!

De azi pe ecrane: Kick-Ass!

ka6-1

De azi, Kick-Ass da navala pe ecranele noastre, iar eu va recomand din suflet sa mergeti la cinema sa-l vedeti, merita fiecare banut. Noua nebunie cu pseudo-super-eroi, chiar daca nu a facut ravagii la box-office, a impresionat pe mai toata lumea. Pe imdb are o medie uriasa – 8.5, intrand in top 150 all-time, cronicarii (cu exceptia lui Roger Ebert) au venit si ei cu review-uri bune si foarte bune, iar hype-ul general este la inaltime. Si, desi trailerele par sa arate o simpla comedie de actiune, vei fi surprins sa observi ca filmul e mult mai mult de atit.

Doua vorbe si de Ebert, si cronica sa proasta: el isi bazeaza ratingul de o stea exclusiv pe ceea ce considera el „lipsa de moralitate”, mai precis personajul Hit Girl. Nu e prima oara cind face asta, iar eu personal nu am fost niciodata de acord cu notele date filmelor exclusiv pe baza unui moft.

Una peste alta, pe forumuri, site-uri de specialitate, si printre cei ce au vazut deja acest film, cea mai banala si folosita expresie este si cea mai adevarata: Kick-Ass kicks ass.

VEZI TRAILERELE AICI

goats1

Nu stiu daca in acest an va aparea pe ecrane un film mai ciudat decit The Men Who Stare at Goats. O foarte amuzanta comedie despre o divizie a armatei americane ce vrea sa dezvolte soldati cu puteri paranormale – mai precis sa-si foloseasca puterea mintii pentru diverse, inclusiv pentru a ucide. Nu va imaginati un alt film cu actiune si super-eroi: aceasta este de fapt o comedie satirica despre un grup de indivizi extrem de ciudati, in frunte cu un George Clooney foarte nostim, implicati in situatii traznite. Scena cu Clooney holbindu-se la o capra (de unde si titlul filmului) este memorabila. In al treilea act filmul pierde din viteza, insa per ansamblu, e o comedie ce nu trebuie ratata.

Filmul ruleaza de azi in Bucuresti, Bacau si Timisoara.

VEZI TRAILERUL AICI

kapitalism2

Tot de azi, in Bucuresti, Cluj si Constanta, intra pe ecrane si un documentar romanesc de Alexandru Solomon, Kapitalism – Reteta noastra secreta, ce ii insoteste pe cei mai importanti magnati romani acasa, in reuniunile lor de afaceri si in timp ce povestesc ce i-a manat pe ei in lupta. In film ii puteti vedea, printre altii, pe Gigi Becali (daca nu v-ati plictisit deja de el), George Copos, Dinu Patriciu sau Ioan Niculae.

rom2

Rebutul saptaminii este When in Rome, o comedie romantica extrem de proasta, cu Kristen Bell cautand dragostea la Roma. Cronicarii americani au distrus filmul. Eu nu l-am vazut, si nici nu o voi face.

VEZI TRAILERUL AICI

Pentru programul cinema complet al saptamanii, dati click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top