You are here
Home > CineFan.ro > De azi pe ecrane: Iron Man 2, in premiera mondiala

De azi pe ecrane: Iron Man 2, in premiera mondiala

RASPUTIN

Un fapt destul de rar intilnit se produce azi pe ecranele din Romania: un film american de top, ce probabil va fi cel mai mare blockbuster al verii, are premiera pe ecranele noastre (si ale restului Europei) cu o saptamina inaintea premierei americane. Este vorba de Iron Man 2, sequelul mult-asteptat al marelui succes Iron Man, film ce a incintat atit publicul, cit si criticii, in urma cu 2 ani.

Nu avem niciun motiv sa nu va recomandam Iron Man 2 – film de vazut, evident, neaparat la cinema – cit timp toata echipa ce a realizat primul film se intoarce si pentru sequel. Insa personal nu am cum sa nu fiu putin ingrijorat de cantitatea mult prea mare de vedete si personaje inghesuite in acest film. Spiderman 3 a facut aceeasi greseala – prea multe personaje jucate de star-uri inseamna prea putin timp pentru a le dezvolta pe fiecare in parte – si a fost cel mai slab film al francizei.

Acum, lui Robert Downey Jr. si Gwyneth Paltrow li se adauga Mickey Rourke, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson si Paul Bettany, intr-o distributie cu adevarat de exceptie.

Iron Man 2 intra de azi pe ecrane in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Pitesti si Bacau.

VEZI TRAILERUL AICI
thirst1

Al doilea film de recomandat al saptaminii este Thirst, drama horror a regizorului sud-coreean Chan-wook Park (Oldboy). Thirst, un film extrem de violent dar mai putin horror decit lasa de inteles sinopsisul, spune povestea unui preot devenit vampir si a schimbarilor fiziologice si psihice pe care acesta le suporta, in timp ce incearca sa-si pastreze umanitatea. Colegului nostru Sebastian i-a placut mult – puteti citi cronica aici, mie la fel, ca de altfel si celor de la Cannes, unde Thirst a cistigat Premiul Special al Juriului.

Filmul ruleaza de azi, doar in Bucuresti.

VEZI TRAILERUL AICI
lastword3

Ultima premiera a saptaminii este The Last Word, un film mic, independent, facut in urma cu mai multi ani, dar care nu a reusit mai nimic, nici in circuitul festivalelor, nici la box-office. The Last Word, povestea unui barbat ce-si castiga existenta compunand scrisori de adio pentru sinucigasi, a avut premiera la Sundance 2008, dar apoi nu si-a gasit distribuitor, fiind lansat doar pe DVD.

In Romania, filmul ruleaza de azi pe ecrane in Bucuresti si Cluj.

VEZI TRAILERUL AICI

Pentru programul complet al saptaminii, dati click aici.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top