You are here
Home > Berlinale > Berlinale 2010 – Culinary Cinema: „In The Food For Love”

Berlinale 2010 – Culinary Cinema: „In The Food For Love”

In The Food For Love” este motto-ul celei de-a patra editii din Berlinale Culinary Cinema, care va avea loc intre 14 – 19 februarie 2010, in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin.

11 filme care au ca tema relatia dintre mancare si dragoste, natura, si mediul inconjurator vor fi prezentate la cinematograful de la Martin-Gropius-Bau.

berlinaleurs

Dupa prezentarea filmelor din cadrul programuluo principal, bucatarii sefi Thomas Kammeier, Michael Kempf, Lea Linster, Christian Lohse si Tim Raue vor realiza o cina inspirata de filme, cina ce va avea loc in restaurantul “Gropius Mirror”, un cort plin de oglinzi.

Acest concept s-a dovedit un succes”, spune directorul Berlinalei Dieter Kosslick, “aratam filme care le lasa gura apa spectatorilor, si apoi gatim pentru ei. In acelasi timp insa, aratam si filme care sa le taie pofta de mancare, de exemplu filme care au ca tema situatia catastrofala la nivel mondial a alimentatiei.”

Biletele pentru aceste evenimente se vor pune in vanzare din 18 februarie 2010, pe www.berlinale.de sau la casele de bilete din Berlin.
 
CineFan va prezinta lista filmelor din cadrul Culinary Cinema 2010, si va reaminteste ca in acest an, va fi prezent pentru voi la Berlin de unde va va tine la curent cu ce se intampla la aceasta editie 60 a Berlinalei:

BANANAS!* (Suedia, Documentar de Fredrik Gertten)

Collapse (SUA, Documentar de Chris Smith)

Dastoor-e Ashpazi / Iranian Cookbook (Iran, Documentar de Mohammad Shirvani) Premiera mondiala

Im Einsatz fur Haie / Hannes Jaenicke´s Wildlife Underground: Sharks (Germania, Documentar de Judith Adlhoch and Eva Gfirtner)
 
Io Sono L’Amore / I am Love (Italia, de Luca Guadagnino)

Ki-Chin / The Naked Kitchen (Coreea, r. Hong Ji-young)

Kings of Pastry (SUA / Olanda / Marea Britanie, Documentar de Chris Hegedus & D. A. Pennebaker)

Manthan / The Churning (India, r. Shyam Benegal)

The Botany of Desire (SUA, Documentar de Michael Schwarz) Premiera europeana

The Rainbow Warriors of Waiheke (Islanda / Olanda, Documentar de Suzanne Raes)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top