You are here
Home > Featured > ShortsUP 2009 a recreat Epoca de Aur la MNAC

ShortsUP 2009 a recreat Epoca de Aur la MNAC

Vineri seara, de la 20:00, la Muzeul National de Arta Contempora din Bucuresti a avut loc primul eveniment ShortsUP, in cadrul caruia au fost proiectate toate scurtmetrajele din seria Amintiri din Epoca de Aur, scrise si co-regizate de Cristian Mungiu.

Cei peste 800 de cinefili care au venit la ShortsUP au intrat in atmosfera „Epocii de Aur”  inainte de a se stinge luminile in sala si de a incepe proiectia.

shortsup

In timp ce “militienii” ii grupau pe spectatori inca de la intrare si le dadeau stegulete rosii, regizorul Cristian Mungiu a coborat dintr-un ARO cu girofar si a salutat publicul, impreuna cu cativa dintre actorii din distributie: Diana Cavaliotti, Paul Dunca, Viorel Comanici. La finalul celor 3 ore de proiectie, publicul a aplaudat minute in sir.

Inainte de filme, dar si la petrecerea de dupa, s-au impartit cravate rosii si cornulete de casa pe muzica din anii 70 – 80, iar in sala de marmura de la MNAC/ Palatul Parlamentului s-a sarit pentru prima data sotronul. Un cor de “pionieri” a provocat amuzament si a trezit alte amintiri participantilor.  

shortsup_afis

ShortsUP va aduce in fiecare luna o selectie de scurtmetraje de exceptie, din intreaga lume, dublata de o experienta cinematografica interactiva, in care publicul face parte din scenariul evenimentelor.

ShortsUP este organizat de Asociatia Oricum si Feeder.ro, cu sprijinul Vodafone.

Iata cateva imagini de la eveniment:

shortsup1

 

shortsup3

 

shortsup4

 

shortsup5

 

shortsup6

 

shortsup7

 

shortsup9

Lasă un răspuns

Top