You are here
Home > Berlinale > Seven Pounds – un must see!

Seven Pounds – un must see!

Ieri m-am hotarat sa ma duc cu Cristo la Seven Pounds, ca un antrenament inainte de inceperea Berlinalei.

Seven Pounds este un film pe care il astept de foarte mult timp, de cand am auzit ca este noul proiect al lui Gabriele Muccino, regizorul succesului In cautarea fericirii / The Pursuit of Happyness, care l-a avut tot pe Will Smith in rolul principal, si care a fost unul din filmele mele preferate din ultima perioada.

sevenpounds

Am vazut asadar Seven Pounds la Cine Star-ul din cadrul Sony Center Berlin, in varianta originala, in engleza. Cristo il vazuse deja la o vizionare interna, si mi l-a recomandat, dar a mai venit o data cu mine, sa-l revada.

Filmul a inceput la ora 19,00 si in sala nu era prea multa lume (maxim 20 de persoane).

Pot spune ca Seven Pounds este un film care m-a „uns pe suflet”. Scenariu exceptional, joc al lui Will Smith, Rosario Dawson si Woody Harrelson cu adevarat fara cusur.

Smith il interpreteaza pe Ben Thomas, un agent al Fiscului, cu un secret mortal, care va porni intr-o calatorie a mantuirii, calatorie care va avecta vietile a sapte straini. Acesta e un scurt sinopsis, pentru ca nu vreau sa divulg mai multe amanunte despre film, care trebuie luat ca pe o poveste „largen than life”, si in care deciziile unei persoane pot afecta (in bine sau rau) vietile celor de langa noi…

Will Smith despre rolul sau: “De obicei in filmele pe care le fac, se regasesc idei cu care ma identific. Dar nu intotdeauna in viata ies toate cum planuiesti sa iasa. Treaba asta chiar ma fascineaza. Ca actor, sunt parti ale unui personaj pe care le creezi, te antrenezi sa ai anumite reactii pe care le are personajul tau, si dupa ce termini cu rolul respectiv, e destul de greu sa le mai opresti. Trebuie sa te abtii. Personajul meu din film este precum felurile de mancare fierbinti. Stii ca te frigi la limba daca la gusti, dar nu te lasi, pentru ca pofta e prea mare.”

Seven Pounds / Sapte Suflete va avea premiera in Romania pe 13 martie 2009.

Lasă un răspuns

Top