You are here
Home > Featured > Oportunitati de finantare pentru producatorii de film independenti

Oportunitati de finantare pentru producatorii de film independenti

MEDIA Desk Romania are placerea de a va invita la workshopul Oportunitati europene de finantare pentru producatorii independenti. Proiecte de succes in Romania in ziua de 26 martie 2009, intre orele 11,00 – 15,00, la Sala Multimedia a Ministerului Culturii, Cultelor si Patrimoniului National (soseaua Kiseleff nr. 30).

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Festivalul International de Film B-est si se adreseaza in primul rand producatorilor independenti si profesionistilor din domeniul audiovizual interesati de posibilitatile de finantare oferite de Programul MEDIA (2007 – 2013) al Uniunii Europene.

media

In cadrul workshopului va interveni Soon-Mi Peten, coordonatoarea procesului de selectie a solicitarilor de finantare in cadrul schemelor de finantare MEDIA pe domeniul “Dezvoltare”, Agentia Executiva pentru Educatie, Audiovizual si Cultura (EACEA) a Comisiei Europene, Bruxelles, care va explica documentatia de aplicatie privind schemele de finantare pe acest domeniu si va oferi exemple de buna practica.

Seminarul va fi deschis de catre domnul Octavian Stireanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii Cultelor si Patrimoniului National, Demeter Andras Istvan, consilier personal al ministrului si Vladimir Simon, directorul Centrului de Consultanta pentru Programe Culturale Europene (in cadrul caruia functioneaza MEDIA Desk Romania).

Valentina Miu, coordonator MEDIA Desk Romania, va prezenta o imagine de ansamblu a oportunitatilor de finantare oferite de Programul MEDIA profesionistilor din domeniul audiovizualului si a rezultatelor romanesti de succes.

Trei dintre producatorii care au obtinut suport MEDIA in cadrul schemei de finantare „Proiect unic”: Ada Solomon – Hi Film Productions, Cea mai fericita fata din lume, Tudor Giurgiu – Libra Film Production, Birds Road si Lucian Georgescu – Generic Audiovizual – Tatal fantoma vor face cunoscute proiectele lor .

Confirmarile de participare se pot face pana la data de 24 martie 2009 fie prin e-mail (info@media-desk.ro), fie la telefoanele: 021.3166060 sau 021.3166061.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top