You are here
Home > CineFan.ro > Marian Ghenea si Irina Saulescu, invitati in emisiunea CineFan!

Marian Ghenea si Irina Saulescu, invitati in emisiunea CineFan!

Marian Ghenea si Irina Saulescu, doi dintre actorii noii premiere romanesti Politist, adjectiv vor sosi in emisiunea CineFan de joi de la ora 15,00 la RadioLynx.ro!

mariansiirinablog

Irina Saulescu si Marian Ghenea la TIFF 2009.

In Politist, adjectiv Cristi (Dragos Bucur) e un politist dintr-un oras de provincie care refuza arestarea unui tanar pentru ca ofera hasis altor doi colegi de liceu.

In lege, “oferirea” e pedepsita. Cristi crede ca legea se va schimba, si nu vrea sa aiba pe constiinta viata unui tanar pe care-l considera inconstient. Pentru seful sau (Vlad Ivanov) cuvantul constiinta are alt sens… 

Filmul regizat de Corneliu Porumboiu a fost premiat in acest an la Cannes cu premiul juriului sectiunii Un Certain Regard, dar si premiul FIPRESCI (Federation Internationale de la Presse Cinematographique) si ii are in distributie pe Dragos Bucur, Vlad Ivanov, Irina Saulescu, Marian Ghenea, Cosmin Selesi si Ion Stoica.

irinasaulescu1

Irina Saulescu la TIFF 2009.

In emisiunea de joi, 2 iulie 2009, incepand cu ora 15,00 Emanuel Lazarescu si Mihaela Luca ii vor avea ca invitati pe doi dintre actorii din Politist, adjectiv.

Astfel, actrita Irina Saulescu, interpreta sotiei lui Cristi si Marian Ghenea, interpretul Procurorului vor veni in studioul RadioLynx pentru intalnirea cu CineFanii.

ghenea

Marian Ghenea la Conferinta de presa de la Bucuresti – 1 iulie 2009.

Emisiunea poate fi vazuta si ascultata joi 2 iulie intre orele 15,00 si 16,00 pe www.RadioLynx.ro

2 thoughts on “Marian Ghenea si Irina Saulescu, invitati in emisiunea CineFan!

  1. Domnule Marian Ghenea!! ma numesc enache ionut si noi mergem mereu la vanatoare…..locuiesc in comuna corbeanca sat tamasi si sunt fiul lui enache alexandru (Jan) Vreau sa-ti zic ca abea astept sa mergem la vanatoare in August !!

    20.07.2009 21:00

  2. Salut marineee ce faci ma ?:D knd mai facem si noi o vanatorik??:D;) te salut . mi-a plakut blogu esti cel mai tare 😉 salut-o pe georgik din partea mea tesalutam toti pa !:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top