You are here
Home > Featured > Inglourious Basterds: Ticalosii fara glorie in interviuri video!

Inglourious Basterds: Ticalosii fara glorie in interviuri video!

ComingSoon.net a postat o serie de interviuri exclusive video pentru noul film al lui Quentin Tarantino, Inglorious Basterds / Ticalosi fara glorie.

ticalosifaraglorie

Povestea din Inglourious Basterds incepe intr-o Franta ocupata de nazisti, unde Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) este martora la executia familiei ei din ordinul colonelului nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna abia scapa din mainile inamicului si ajunge la Paris, unde isi creaza o noua identitate ca detinator si operator al unui cinematograf.
 
Undeva in Europa, Locotenentul Aldo Raine (Brad Pitt) organizeaza un grup de soldati evrei care sa-si gaseasca razbunarea. Cunoscuti inamicului drept “The Basterds,” echipa lui Raine se alatura actritei germane, agent sub acoperire Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) intr-o misiune de a-i ucide pe liderii celui De-al Treilea Reich.
 
Soarta face ca ei sa ajunga la cinematograful unde Shosanna este pregatita sa-si duca la indeplinire propria razbunare…

Inglourious Basterds a fost selectionat in competitia oficiala a Festivalului de la Cannes, din 2009, unde a castigat premiul pentru cel mai bun actor – Christoph Waltz.

Filmul va avea premiera pe 4 septembrie 2009 in cinematografele din toata tara, distribuit de Ro Image 2000.

Iata Interviurile:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top