You are here
Home > Featured > Grisham accepta ecranizarea Testamentului

Grisham accepta ecranizarea Testamentului

Dupa mai bine de 10 ani in care a tot refuzat avansurile studiourilor de a ecraniza romanul sau din 1999 The Testament, avocatul-scriitor John Grisham a acceptat in sfarsit in aceasta luna sa fie ecranizata cartea sus mentionata, anunta Variety.

Producatorii Mark Johnson si Hunt Lowry s-au aliat cu 821 Entertainment Group pentru a ecraniza romanul, avandu-i pe Eric Geadelmann si Ben Horton de la 821 ca producatori executivi.

testamentul

In roman, un miliardar isi sfideaza rudele disperate dupa bani si ii lasa toata averea lui, 11 miliarde de dolari fetei ilegitime a lui, care se afla undeva in Brazilia, unde lucreaza ca voluntar. Un avocat o va ajuta pe aceasta sa isi capete banii.

The Testament se alatura astfel altor 4 romane ale lui Grisham care vor fi ecranizate in urmatorii 2 ani.

Celelalte sunt The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Town, ecranizarea primului roman non-fiction al lui Grisham, mutat de la defunctul Warner Independent Pictures la Warner Bros., produs de compania Smokehouse prin George Clooney si Grant Heslov (filmul este inca in asteptare din cauza unui proces intentat de unul din personajele din carte).

Phoenix Pictures continua cu planurile pentru Playing for Pizza, cu un scenariu scris de J. Mills Goodloe si avandu-l regizor pe Adam Shankman.

Paramount dezvolta in acest moment The Associate, ecranizarea celui mai nou roman al lui Grisham, film ce-l va avea pe Shia LaBeouf in rolul principal, iar pe Lorenzo di Bonaventura producator.

De curand a fost anuntata si ecranizarea romanului The Partner de catre compania independenta Velocity Management.

One thought on “Grisham accepta ecranizarea Testamentului

Lasă un răspuns

Top