You are here
Home > Featured > CineFan.ro se intalneste cu Matthew Fox – adreseaza-i intrebari vedetei din LOST!

CineFan.ro se intalneste cu Matthew Fox – adreseaza-i intrebari vedetei din LOST!

Matthew Fox a fost invitat de catre AXN in Europa Centrala, pentru a sarbatori penultimul sezon din LOST: Naufragiatii.

Matthew Fox, care joaca rolul lui Jack Shephard, va fi prezent in cadrul unui eveniment VIP exclusiv gazduit de AXN Central Europe in seara de 14 iunie 2009 la Budapesta. CineFan.ro a fost invitat de catre AXN pentru a participa la acest eveniment.

matthewfox_lost

In cei 5 ani de la lansare, AXN este unul dintre cele mai populare canale de divertisment general din Europa Centrala. Canalul a difuzat in premiera pentru publicul din Romania seriale americane celebre printre care LOST: NaufragiatiiCSI: New York si Minti criminale. Ajuns la cel de-al 5-lea sezon, multi-premiatul LOST: Naufragiatii a fost mereu difuzat, in premiera si in exclusivitate, de catre AXN.

LOST: Naufragiatii, sezonul 5 este difuzat in prezent la AXN, in fiecare miercuri de la ora 22:00. Sezonul 6 – ultimul al serialului – va fi lansat la AXN in 2010.

CineFan te invita sa-i adresezi intrebari lui Matthew Fox, prin intermediul Blogului CineFan.ro. Posteaza intrebarile tale aici, si in limita timpului de care voi dispune la interviu, i le voi adresa.

4 thoughts on “CineFan.ro se intalneste cu Matthew Fox – adreseaza-i intrebari vedetei din LOST!

 1. Hello Mr.Matthew Fox
  I just want to say that i am a big fan of Lost,and i think you are a great actor.
  What are you’re plans after Lost is over?Can you give a shout-out to Deniz please?It would make my day.
  I wish you a wonderful life full of accomplishments.

 2. Eu am lasat intrebarea mea si pe blogul AXN, dar iti spun si tie, poate intrebi tu daca cei de la AXN nu or sa o faca. Poti sa il intrebi ce stie despre Romania, si cand va veni sa ne viziteze si pe noi, fie doar in vacanta sau pentru filmarile unui film. Sunt multi fani LOST care il asteapta in Romania.

  Aa si intreba-l si ce impresie i-a lasat actrita noastra, Monica Dean (Monica Barladeanu). Aceasta a aparut intr-un singur episod din LOST, in sezonul 2, episodul „The haunting party”

 3. hi matthew fox. would have you liked to experience for real the event of a plane crash on a mysterious island like in Lost? and live all that you lived on the set, but for real? not knowing what will happen next…
  thanks

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top