You are here
Home > Featured > Bloody 3D fun

Bloody 3D fun

My Bloody Valentine este un promo perfect pentru posibilitatile tehnologiei 3D: un film extrem de entertaining, plin de scene care profita la maxim de noua tehnologie. Vazut la TV, MBV ar fi probabil un horror de duzina. Insa, la cinema 3D, nici nu mai conteaza ca filmul nu vine cu nimic nou, cit timp actiunea este atit de intensa, violenta si spectaculoasa, iar tu vezi totul cu o dimensiune in plus. Multe scene sint facute special pentru o astfel de vizionare, si pe un ecran normal si-ar pierde complet farmecul.

 

bloody3d

Lasind la o parte spectacolul ploii de sange tridimensional si al armelor aruncate, efectiv, spre tine, filmul in sine nu e nici el deloc rau. Exista evidentele clisee ale genului (firesti, la urma urmei e vorba de un remake), iar personajele nu se comporta tot timpul normal, insa per ansamblu filmul e mai solid decit m-am asteptat. Povestea e multumitoare, iar montajul si regia sint excelente.

La urma urmei, cum trebuie sa fie un horror slasher bun? Dupa mine, trebuie sa fie extrem de entertaining. Check. Sa aiba multa violenta si mult sange. Check. Scenele de actiune sa fie originale, inventive si fara niciun fel de cenzuri. Check. Sa aiba tipe hot, de preferinta goale, alergate de criminal. Check. Iar apoi ucise cu brutalitate. Check. Si, nu in ultimul rind, sa nu aiba o poveste atit de proasta incit sa-ti insulte inteligenta. Check.

MBV 3D este pentru a doua saptamina la rind pe primul loc in box-office-ul romanesc, si a strins deja aproape 300.000 de dolari numai la noi. Asta in conditiile in care filmele horror au un “succes”, la noi in tara, ce tinde spre zero. De ce? Simplu. Intr-o tara amarata si plina de hoti ca a noastra, in care pirateria e la putere, cinema-ul 3D a devenit singurul cinema ce nu poate fi piratat. Singurul mod de a te bucura de el e in sala, cu ochelarii pe nas. Cit timp asta ramine valabil, va recomand sa va rezervati din timp biletele la filmele 3D, pentru ca de cele mai multe ori salile noastre vor fi pline.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top