You are here
Home > CineFan.ro > Andreea Bosneag, invitata la emisiunea CineFan de joi

Andreea Bosneag, invitata la emisiunea CineFan de joi

Cea mai fericita fata din lume, debutul in lung metraj al lui Radu Jude va putea fi vazut in premiera pe marile ecrane incepand din 15 mai 2009.

Joi 14 mai 2009, incepand cu ora 15,00, Andreea Bosneag, interpreta personajului principal din filmul Cea mai fericita fata din lume se va afla in studioul RadioLynx.ro unde, alaturi de Emanuel Lazarescu si Mihaela Luca va dialoga cu ascultatorii.

andreea_bosneag

ANDREEA BOSNEAG (foto de Cristofor Lazarescu).

Avand la baza intamplari reale, filmul spune povestea unei adolescente, Delia, care a castigat o masina in urma unei campanii promotionale la sucuri racoritoare. Delia vine la Bucuresti impreuna cu parintii pentru a filma un testimonial – dovada ca premiul si castigatorul exista cu adevarat.
 
In timpul filmarii, Delia trece prin discutii aprinse cu parintii care au decis sa vanda masina, in ciuda dorintei ei de a o pastra. Ceea ce la inceput parea sa fie un eveniment norocos din viata fetei se dovedeste a fi o situatie dureroasa, in urma careia relatiile familei vor fi reanalizate, atat de “fericita” castigatoare, cat si de parintii ei.
 
Dupa un casting intins pe mai mult de patru luni, adolescenta Andreea Bosneag a obtinut rolul principal. Fiind la prima experienta pe un platou de filmare, Andreea a intrat rapid in pielea unei actrite profesioniste: “Mi s-a parut fascinant absolut totul. Repetitiile, filmarea propriu-zisa, actorii, povestea, dar, in mod special, mi-a placut atmosfera. Toata lumea a fost prietenoasa si deschisa. Am simtit ca suntem o adevarata familie.”

Andreea Bosneag a acceptat invitatia Cinefan-ilor si va fi prezenta in editia cu numarul 61 a emisiunii CineFan la RadioLynx.ro, joi 14 aprilie 2009 incepand cu ora 15,00. Emisiunea poate fi ascultata in direct (si vazuta) pe www.radiolynx.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top