You are here
Home > Featured > Disney’s A Christmas Carol 3D – lansare inedita in Romania!

Disney’s A Christmas Carol 3D – lansare inedita in Romania!

Aseara, la cinematograful Movieplex din Mall-ul Plaza Romania, au rasunat colinde si a mirosit a punch si a ciocolata, iar spiritul Craciunului, nerabdator, deja si-a facut simtita prezenta. Prilejul? Lansarea productiei Disney’s A Christmas Carol / O Poveste de Craciun.

Ecranizare dupa romanul omonim al lui Charles Dickens, pelicula prezinta povestea lui Scrooge, un afacerist mizantrop care respinge orice si pe oricine ii cere parale, cu atat mai mult Craciunul.

christmascarolafis

Pana intr-un an, cand, in seara de Ajun, trei spirite – reprezentand Craciunurile trecute, Craciunul prezent si cele viitoare – ii arata greselile iremediabile prin care i-a indepartat pe apropiati si soarta care-l asteapta daca nu-si schimba atitudinea.

Deznodamantul vi se dezvaluie incepand de vineri, 6 noiembrie, cand productia Disney’s A Christmas Carol / O Poveste de Craciun ruleaza, in premiera, in cinematografele Movieplex, Hollywood Multiplex, Cinema Pro, The Light Cinemas, Starplex, Cityplex, Cinema City Iasi, Cinema City Bacau, Cinema City Timisoara, Cinema City Cluj, Cinema City Pitesti, Odeon Cluj, Lotus Oradea.

Aseara, inainte de a urmari, in avanpremiera, filmul, invitatii s-au fotografiat in decorul inspirat din camera lui Scrooge, au ascultat colindele interpretate de Corul Patriarhiei si au degustat frigarui de fructe scaldate in cascada de ciocolata.

Povestea de Craciun s-a incheiat, cum era si firesc, cu darurile specifice sezonului de colinde: clopotei, portocale si turta dulce aromata.

Iata cateva imagini de la eveniment:

christmasplaza1

 

christmasplaza2

 

christmasplaza3

 

christmasplaza4

 

christmasplaza5

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top