You are here
Home > Star Trek > Star Trek, si in IMAX

Star Trek, si in IMAX

Paramount Pictures si IMAX Corporation au anuntat azi ca Star Trek, regizat de J.J. Abrams (Mission: Impossible III, serialele Lost si Alias), va fi lansat simultan atat in cinematografele IMAX® precum si in cele obisnuite pe data de 8 mai 2009.
 
Star Trek, care il va avea in centru pe tanarul James T. Kirk, precum si pe ceilalti membri ai navei stelare USS Enterprise, va fi remasterizat digital pentru o calitate a imaginii si sunetului ireprosabile, prin intermediul tehnologiei IMAX DMR® (Digital Re-Mastering).

startrekposter
 

Paramount Pictures va distribui filmul, atata in cinematografele conventionale, precum si in cele IMAX.
 
Suntem incantati sa putem oferi versiunea IMAX a acestui film, care are deja milioane de fani, si care au fost entuziasmati de acest proiect de cand a inceput productia lui” a spus Rob Moore, Vice presedinte la Paramount Pictures. “Experienta IMAX adauga un nou nivel de adrenalina, la un film care deja este foarte spectaculos, pentru a le da spectatorilor un eveniment de neegalat la multiplex”.
 
J.J. Abrams: “Sunt incantat ca spectatorii vor putea sa experimenteze aceasta noua lume Star Trek – un film cu o distributie incredibila si efecte vizuale absolute senzationale – in ceea ce este, evident, cel mai remarcabil format de film din lume”.
 
Star Trek va avea premiera in cinematografele din intrega lume (inclusiv Romania) pe 8 mai 2009. La noi in tara, filmul este distribuit de Ro Image 2000.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top