You are here
Home > Filme > Elevator – in premiera pe ecrane!

Elevator – in premiera pe ecrane!

De astazi spectatorii din Bucuresti pot vedea in premiera filmul Elevator – productie 100% independenta care deja are cateva premii importante castigate.

O productie low-budget in format digital, Elevator spune povestea a doi adolescenti, un baiat si o fata, care vor sa se izoleze de lume pentru un timp si incearca o escapada romantica intr-o fabrica parasita de la marginea orasului. Dar situatia devine dramatica atunci cind cei doi raman blocati in liftul de marfa, fara semnal la telefon, fara apa si mancare si fara nimeni in jur sa-i auda.

elevator

 

Elevator a castigat Premiul pentru debut in filmul romanesc la Festivalul International de Film Transilvania de anul acesta. Recent, Elevator a obtinut Fresh Generation Award la Fresh Film Fest (Cehia) si Audience Feature Choice Award la Auburn International Film Festival (Australia).

Proiectiile au loc in acest weekend (vineri-sambata-duminica) incepand cu ora 20,00 la EUROCINEMA Tinerimea Romana – Un altfel de cinema care functioneaza in sala Centrului National de Arta „Tinerimea Romana” (strada Gutenberg nr. 19 – zona Izvor, langa Teatrul Bulandra).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top