You are here
Home > CineFan.ro > Once again for the first time… sau n-am plecat, deci nu ma intorc!

Once again for the first time… sau n-am plecat, deci nu ma intorc!

In sfarsit momentul asteptat de multi a sosit! Am lansat o prima varianta a CineFan-ului. Ea se va imbunatati considerabil in saptamanile si lunile urmatoare.

Inceputul e promitator, avem sustinerea oamenilor din industria filmului: regizori, actori, scenaristi, distribuitori, si nu in ultimul rand a cinefililor pasionati care in fiecare zi imi demonstreaza ca a vedea filme multe nu este deajuns, conteaza foarte mult sa-ti placa sa le vezi, sa-ti placa lumea filmului in general. Lor si tuturor celor pomeniti mai sus le multumesc ca au ramas alaturi de mine la inceput de drum si promit ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa nu-i dezamagesc.

Iata-ne deci (pentru mine si pentru alti cativa din echipa) la un nou inceput. Un inceput care s-a lasat mult asteptat, dar sper eu a meritat. Multi dintre cei cu care am lucrat si in alte parti si am colaborat bine, m-au urmat si in aceasta aventura numita CineFan, inca de la inceput fara nici o obligatie, doar din pasiune si vointa de a face ceva de calitate.

CineFan este la inceput, dar pentru multi este de fapt o continuare – o continuare a calitatii, a pasiunii, o garantie a unui lucru facut cu multa pasiune, din dorinta de a face ceva bun, si neavand alte interese.

Echipa CineFan este una tanara, pasionata si cu mare dorinta de munca. Sper ca se vede pe site tot ce am putut realiza in ultimele 2-3 luni. A fost foarte mult de munca, au fost momente grele, dar am beneficiat de increderea tuturor, si astfel am putut ajunge astazi, in acest moment al lansarii unui site de cinema competitiv in care sa primeze informatia de calitate si nu goana dupa bani.

Iata pe scurt oamenii cheie din echipa CineFan:

Cristi Tane, omul de baza cu care am colaborat in ultimii ani la site-ul dinainte, la revista si la multe evenimente revine in echipa CineFan si se ocupa de o mare parte din site, tinand si el sub control multe lucruri care imi mai scapa mie.

Ana Ursulescu, noua noastra colega ne-a dovedit ca este pasionata de cinema, si ne-a castigat increderea. Ea se va ocupa de ceea ce veti citi zilnic pe site. Ea va fi omul care va afla inaintea voastra stirile pe care trebuie sa le stiti. Si credeti-ma este mai informata decat toti Bobocii din presa care se vrea specialista in cinema.

Cristofor Lazarescu, fratele meu, intotdeuna aproape si care m-a ajutat si el enorm de-a lungul timpului, ca deh, e frate-miu 🙂 Cum spunea prietenul CineFan-ului Sorin Ganciu de la B1TV, Cristo este un update jpeg-er 🙂 mai pe romaneste se ocupa de o mare parte din pozele prezente pe site.

Nu in ultimul rand, Dan Lazarescu, bunul nostru prieten web designer si membru al formatiei rock constantene Aliaj, despre care veti auzi foarte multe in curand pe CineFan, ii multumesc pentru rabdarea de care a dat dovada si ii multumesc ca a reusit sa transpuna in coduri de site ceea ce mi-a trasnit mie si echipei prin cap. La doua replici ale lui am ras in hohote: „It never ends…” cand tot mai vroiam cate ceva pe site si „Imi voi lua concediu pe Insula Mauritius cand terminam„. Ii doresc concediu placut pe amintita insula, dar Dane, te rog sa revii repede pentru ca mai avem multe de facut! 🙂

In final, ce sa va mai spun? Sa fiti CineFani, sa fiti cinefili si va promit ca asta e doar inceputul, o varianta beta a site-ului daca vreti. Peste cateva luni, o sa va surprindem, sper eu placut.

Va invit sa redescoperiti magia vizionarii filmelor, magia unui lucru bine facut, magia… FILMULUI care ne leaga pe toti pe acest site.

CineFani, „I think this is the beginning of a beautiful friendship”.

Emi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top