You are here
Home > Generale > Filmul tau vs. Filmul tau, ca altceva…

Filmul tau vs. Filmul tau, ca altceva…

„Singura revista de cinema competitiva de pe piata din Romania.”
Da, recunosc, am scris asta la stirea cu aparitia noului numar al revistei noastre, Filmul tau, lucru care a enervat-o pe dra profesoara de limba romana care se inspira in ultima vreme de la noi de pe site si a scris un editorial pe tema asta. Si pentru ca am si eu spatiu aici, m-am gandit sa-i trimit o epistola virtuala.

Nu este o scuza, ca cine se scuza se acuza, ci este o explicatie pentru mintile mai putin luminate:

Poate nu multi au inteles ce vroiam sa spun… dar era normal sa fac o astfel de precizare putin contradictorie din moment ce la inceput am zis ca avem un concurent pe piata, dar dupa mi-am dat seama ca revista concurenta principala a noastra (in acest caz a voastra) este jos de tot la toate capitolele.

Si atunci m-am gandit sa spun ca suntem singura revista competitiva, pentru ca in acest caz concurez cu vechea revista Filmul tau (dupa cum bine stii eu am preluat revista Filmul tau de la nr 12 si de atunci arata mult mai bine, acelasi lucru nu-l pot spune insa despre tine cu magia, dupa ce am plecat eu…).

Oricum, poti incerca in continuare… deocamdata suntem nr 1 la vanzari! Beat that! Bafta!

PS: Mersi ca ma citesti. Dupa cum vezi cand am timp, ma mai uit si eu la tine ce faci. Si vorba lui Becali, ma duc sa ma culc ca m-am distrat destul cu tine azi!

„Scribul.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top